domingo, 29 de septiembre de 2013

Cupcakes Piratas.


Aquesta setmana he tingut el meu primer encarreg de cupcakes!!! Es tracte de la meva companya de feina que s'ha decidit a fer-li una festa tematitzada el seu fill. I el tema ha sigut Pirates!!. Aixi que la meva part ha sigut fer-li les cupcakes. 
Seguint la seva petició he triat la recepta de les cupcakes de galeta maria, que van tenir molt bona critica.La única diferencia ha sigut que a la buttercream li vaig tirar colorant vermell per ferles una mica mes piratas, i al toc final una bandereta pirata. 
Ara només queda esperar els comentaris del petits i dels convidats!!

_ _ _
Esta semana me han hecho mi primer encargo de cupcakes!!! Se trata de mi compañera de trabajo que se ha decidido a organizar una fiesta tematizada para su hijo. El tema ha sido Piratas!! Asi que esta semana me he puesto manos a la obra con cupcakes de piratas. 
Siguiendo su petitción las cupcakes que he hecho han sido las de galletas maria, que tuvieron mucho éxito. La única diferencia ha sido que en la buttercreal he añadido colorante rojo para darle un toque mas pirata, y el toque final una banderita pirata.
Ahora solo falta esperar los comentarios y críticas de los pequeños y los grandes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario