Com haureu vist, en moltes receptes i sobretot de pastissos
i dolços americans es fa servir la Buttermilk. Com que aquí es bastant difícil trobar-la
als supermercat, gracies a la web de Recetas Americanes us explico dues maneres de fer-ho.
- Agafem 1 culleradeta (15ml) de vinagre blanc o suc de llimona en una tassa. Afegim llet ( pot ser sencera, semidesnatada o desnatada), fins omplir la tassa ( 240 ml). O deixem 10 minuts sense moure.
- Mesclar 60 ml de llet amb 180ml de iogurt natural.
Jo sempre he fet servir la primera opció i com veureu es
molt fàcil i ràpid.
_ _ _ _
Como habréis visto,
en muchas recetas de pasteles y dulces americanos se utiliza la Buttermilk. Aquí
es muy difícil encontrarla en el súper habitual, así que gracias a la web
Recetas americanas os cuento 2 maneras de realizarla.
- Pon 1 cucharita (15 ml) de vinagre blanco o zumo de limón en una taza. Añade leche (entera, semidesnatada, o desnatada) hasta que se llene la taza (240 ml). Déjala 10 minutos sin remover.
- Mezcla 1/4 taza (60 ml) de leche con 3/4 taza (180 ml) de yogur natural.
Yo siempre he
realizado la primera opción ya veréis que es muy rápido y fácil de realizar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario