domingo, 30 de junio de 2013

Com fer Buttermilk ??


Com haureu vist, en moltes receptes i sobretot de pastissos i dolços americans es fa servir la Buttermilk. Com que aquí es bastant difícil trobar-la als supermercat, gracies a la web de Recetas Americanes us explico dues  maneres de fer-ho.
  1. Agafem 1 culleradeta (15ml) de vinagre blanc o suc de llimona en una tassa. Afegim llet ( pot ser sencera, semidesnatada o desnatada), fins omplir la tassa ( 240 ml). O deixem 10 minuts sense moure.  
  2. Mesclar 60 ml de llet amb 180ml de iogurt natural.
Jo sempre he fet servir la primera opció i com veureu es molt fàcil i ràpid. 
_ _ _  _ 

Como habréis visto, en muchas recetas de pasteles y dulces americanos se utiliza la Buttermilk. Aquí es muy difícil encontrarla en el súper habitual, así que gracias a la web Recetas americanas os cuento 2 maneras de realizarla.
  1. Pon 1 cucharita (15 ml) de vinagre blanco o zumo de limón en una taza. Añade leche (entera, semidesnatada, o desnatada) hasta que se llene la taza (240 ml). Déjala 10 minutos sin remover.
  2. Mezcla 1/4 taza (60 ml) de leche con 3/4 taza (180 ml) de yogur natural.
Yo siempre he realizado la primera opción ya veréis que es muy rápido y fácil de realizar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario