miércoles, 12 de junio de 2013

On comprar.... Waräo Chocolates


Seguint la tradició de la meva germana de momentsdepaper.com on penja setmanalment una botiga relacionada amb el scrapbook, per no repetir el mateix, jo faré el mateix però amb botigues sobre cupcakes i reposteria( una mica de plagui però como que tot queda a la família,,, )...  Així que aquest setmana començo. 
_ _ 
Siguiendo la tradición de mi hermana de momentsdepaper.com donde cuelga semanalmente información de una tienda de scrapbook, para no repetirme, yo haré lo mismo pero con tiendas relacionadas con el mundo cupcake y repostería ( un poco un plagio pero como somos familia todo queda allí...). Así que esta semana empiezo.La botiga d’aquest setmana es Waräo Chocolate, la botiga esta al costa de Sagrada Família al Carrer Castillejos 332 ( Barcelona). En la botiga podeu trobar varies coses tan per l’elaboració de cupcakes , fondants, pastissos, caixes impressió de paper de sucre amb els vostres dissenys. 
_ _ _
La tienda de esta semana es Waräo Chocolate, la tienda se encuentra cerca de la Sagrada Familia, en la calle Castillejos 332 ( Barcelona). En la tienda podéis encontrar varios productos para la elaboración tanto de cupcakes, fondants, pasteles, etcc. A parte també  hacen impresiones de tus diseños en papel de azúcar.
   
A mes a mes també fan cursos de varis temes i varis nivells, i per cert molt be de preus i molt molt interessant!!!   
_ _ 
A demás tienen una serie de cursos muy interesantes y a muy buen precio!!!
   
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario