domingo, 2 de junio de 2013

ROSA DE FONDANT


Avui tornarem enrere i farem servir una plastilina comestible!!! Si si comestible. Bé el nom tècnic no es plastilina sinó FONDANT, i ni han de diferents colors i gustos més endavant ja penjaré mes informació sobre aquesta pasta. 
Us proposo fer una rosa amb aquesta pasta. Encara que sembla difícil veien el vídeo de la Alma Obregón de Objetivo Cupcake ja veureu que es molt fàcil.
I és mes perquè veieu que no es mentida us poso la meva primera rosa fondant, no es tan perfecta com les que fan les professionals però per ser la primera....  



 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _  _ _ _ _ _

Hoy toca volver al pasado y jugar con plastilina pero comestible!! Si si comestible!! Bueno el nombre correcto es Fondant, y hay de muchos colores y de gustos diferentes, más adelante ya colgaré más sobre el tema.
Os propongo hacer una rosa de Fondant, y aunque parezca muy difícil con el vídeo de Alma Obregón de Objetivo Cupcake veréis que es mucho más fácil de lo parece. Es más para que veáis que no es mentira os pongo una foto de la mía. Bueno no es  tan perfecta como las que hacen las profesionales pero para  ser la primer....



4 comentarios:

  1. La teva rosa no te res ha envejar a la de les professionals... t'ha sortit perfecta....
    He vist moltes receptes que les he guardat al calaix per quan tingui temps... aixo serà d'aquí mil anys mes o menys....

    I per últim... donar-te les gràcies ... una mica tard... per el premi que em vas atorgar...

    Petons....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies Sara!! Tens raó que per ser la primera rosa esta prou bé. Espero que tingui temps lliure el mes aviat posible i així poder probar, perque ja veuras que et lleparas els dits.

      Ptns

      Eliminar
  2. Jo qué chula! dan ganas de darle un mordisco o ponerla en un trabajo de scrap, je,je. Pasate por mi blog beascrapbooking que tienes un regalito. Muacs!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Beatriz por el premio!!! Me pongo manos a la obra ha contestar las preguntas y a dar premios!!

      Besos

      Eliminar