sábado, 8 de junio de 2013

Targetas de Aniversari ! (Tri Shutter)



Des de fan un parell d’anys amb les noies de la feina, hem decidit celebrar els aniversaris, que ja que només es un cop a l’any això toca celebrar-ho.

Així que el tema de fer la típica targeta era una feina que em toca a mi. Aquest any em vaig plantejar fer unes targetes d’aniversari una mica mes complicadetes que les del any passat ( ja penjaré les de l’any 2012).
Després de buscar per internet varies idees, vaig anar a parar a les targetes Tri- Shutter, unes targetes d’acordió. 
_ _ _

Desde hace un par de años con las compañeras del trabajo hemos retomado celebrar los cumpleaños de cada una, que ya que solo es una vez al año no hace daño.

Así que el tema de las tarjetas me toca a mí. Este año me planté hacer unas tarjetas un poco más complicadas que las del año pasado (ya las colgaré). Después de buscar por internet varias ideas, encontré las tarjetas Tri Shutter, unas tarjetas tipo acordeón.
 

Qui es vulgui animar a fer aquestes targetes, us penjo  la plantilla de les mides que s’han de seguir, i si, s’han de seguir al peu de la lletra perquè sinó després no quadra per ningun lloc, us ho dic per experiència.

Les mides son en polsades ( ja sabeu els americans!!).Un cop marcades les línies només s’ha de tallar la de la línia més negra.
 _ _ _


Quien se quiera animar hacer estas tarjetas, os cuelgo la plantilla con las medidas que se tiene que seguir, i sí se tienen que seguir al 100% porque si no, no cuadra por ningún lado, os lo digo por experiencia.

Ojo que las medidas son el pulgadas (ya sabéis los americanos).Una vez marcadas las líneas solo hay que cortar las que están de color más negras.

 El meu primer resultat va ser aquest. 
_ _ 


El resultado de mi primera tarjeta fue este.


Primer de tot un sobre on guardar la targeta.....

_ _ 
Primero un sobre donde guardar la tarjeta




 



I després la targeta.

I pel darrera queda tot de d’espai perquè la gent firmi o escrigui el que vulgui. 
_ _ 
I después la tarjeta en cuestión

Por detrás nos queda espacio para que la gente firme o ponga dedicatorias.






  









Us penjo un vídeo on explica perfectament com fer-ho, es de la web www.dreamscraft.es

 _ _ _



Igualmente os cuelgo un vídeo donde os lo explican muy bien, de la web www.dreamscraft.es


Espero que us animeu a fer una !!!

1 comentario: